Синът на президента на САЩ Джо Байдън - Хънтър Байдън, заведе

...
Синът на президента на САЩ Джо Байдън - Хънтър Байдън, заведе
Коментари Харесай

Хънтър Байдън съди Фокс нюз“

Синът на президента на Съединени американски щати Джо Байдън - Хънтър Байдън, заведе дело против телевизия " Фокс нюз ", обвинявайки я, че нелегално е разгласила уронващи положителното му име фрагменти като част от стрийминг поредност, съобщи Асошиейтед прес.

Синът на президента е завел желае си в неделя в щатския съд в Манхатън поради фрагменти в " Процеса против Хънтър Байдън ", който дебютира в стрийминг услугата на " Фокс " през 2022 година

Сериалът показва " фикционален правосъден развой " против Хънтър Байдън по обвинявания, които не са му повдигнати, и включва фрагменти с Байдън, в които той е гол и взе участие в полови дейности, се показва в желае. Според него проявлението на сходни фрагменти с съкровен темперамент без негово единодушие е нарушило така наречен нюйоркски закон против разпространяването на нецензурен материали за възмездие.

" Фокс нюз " сподели тези интимни изображения измежду голямата си милионна публика като част от развлекателна стратегия, с цел да унижи, тормози, подразни и разтревожи господин Байдън и да опетни репутацията му ", се споделя в желае.

От своя страна, представител на малкия екран дефинира заведеното дело като " напълно политически стимулирано " и " лишено от съображение ". В изказването се отбелязва, че юристите на Байдън са им изпратили писмо с искане за премахването на сериала от стрийминг платформите през април 2024 година и че " Фокс " е почела настояването им и е спряла излъчването на поредицата единствено няколко дни след приемането на писмото. Телевизията счита, че е спазила напълно закона и " чака с неспокойствие да отбрани правата си в съда ".

Миналия месец Хънтър Байдън беше наказан по три обвинявания в закононарушение, свързани с покупката на револвер през 2018 година, когато съгласно прокурорите синът на президента е излъгал в наложителния формуляр за покупка на оръжие, като е декларирал, че не използва нелегално и не е привързан към опиати.

Фикционалният развой в поредицата обаче е включвал обвинявания в рушвет и непозволени финансови връзки с непознати държавни управления - обвинявания, които не са били повдигани против Хънтър Байдън, се показва в желае. Според него " Фокс нюз " би трябвало да заплати обезщетение и санкция, както и да ѝ бъде подредено да отстрани всички копия на фрагментите с интимно наличие.

Според желае малкия екран не е премахнала напълно рекламните си материали за поредицата и тя към момента е налична в стрийминг платформи на трети страни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР